FZLIAN Bohemian Lamba, Polaris Zemin Elmas Lamba Renk 3D Projeksiyon Gece Lambası Geometrik Elmas Led Lamba Bohemian Ev Bohemian
Yeni Kız

FZLIAN Bohemian Lamba, Polaris Zemin Elmas Lamba Renk 3D Projeksiyon Gece Lambası Geometrik Elmas Led Lamba Bohemian Ev Bohemian

₺ 107.67

Sipariş verilebilir

Bohem zemin lambası : Zemin lambasının tasarımı, alanınızı büyük mavi, mor ve biraz pembe ile kaplayan romantik bohem unsurları içerir ve bu dekoratif lambayı benzersiz kılar.Modern geometrik tasarım : modern geometrik şekiller, bronz lambalar retro ve modern stiller sağlar ve iç ve dış mekan dekorasyonlarınızı aynı anda tamamlar.Bu rustik avize evinize parlaklık katar.Büyüleyici dekoratif lamba : Bu lamba, boyutundan dolayı en iyi renk dalgalarını ve desenlerini sağlar.Renkli ışıklar inanılmaz derecede büyüleyici, rahat ve romantik bir atmosfer yaratıyor.Akülü : benzersiz akülü tasarım, kullanımı kolay ve taşınabilir. (Not : pil yok), şarj kafası, bilgisayar mobil güç kaynağı vb.Dahil., çok convenient.It kullanımı kolaydır, odanızı ve ofisinizi kolayca aydınlatır ve romantik bir atmosfer yaratır.Evinizi aydınlatın : Bu romantik gece lambası tüm durumlar için uygundur ve oturma odanızı, yatak odanızı, ofisinizi, koridorunuzu, balkonunuzu, banyonuzu, yemek odanızı aydınlatabilir room.It çocukların uykuya dalmasına yardımcı olmak için çeşitli parti aydınlatması dekorasyonu veya uyku gece lambası için de kullanılabilir.özellik : *1. Bu projeksiyon lambası, çevre dostu ve dayanıklı yüksek kaliteli ahşap malzemelerden yapılmıştır ve uzun süre kullanılabilir. *2. Ahşap zemin lambası geometrik bir elmas deseni benimser ve bir 3 D projeksiyona sahiptir effect.It geceleri rahatlatıcı ve romantik bir atmosfer yaratmak için mükemmel bir seçimdir, tıpkı odanızın tavanını parlak yıldızlarla kaplamak gibi, size muhteşem bir görsel efekt verir. *3. Akülü-benzersiz akülü tasarım, kullanımı kolay ve taşınabilir. (Not : pil yok) Şartname : Güç kaynağı modu : USB güç kaynağı.Boyutu : yaklaşık 18*11 * 11 cm (7*4.33*4.33 inç) Ağırlık : yaklaşık 150 gram Malzeme : Ahşap Paket : İçerir : 1 x zemin lambası Hatırlatma : Ürünler bazen lojistik, hava durumu, gümrük vb.Gibi çeşitli mücbir sebep faktörleri nedeniyle gecikir.Lütfen birkaç gün bekleyin.anlayışın için teşekkür ederim.Resimdeki renkler sadece referans içindir.Fotoğraf ekipmanlarının sınırlandırılması nedeniyle, farklı ekranlar ve ışıklar orijinallerden biraz farklıdır.Anlayışınızı almayı umuyoruz.Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm sapmaya izin verin.

Mülkleri için

Power supply mode:
USB power supply.
Size:
about 18*11*11cm (7*4.33*4.33 inches)
Weight:
about 150 grams
Material:
Wood
Package:
Includes:
1 x floor lamp
Reminder:
Products are sometimes delayed due to various force majeure factors such as logistics, weather, customs, etc. Please wait a few days. thank you for understanding. :
The colors in the picture are for reference only. Due to the limitation of photography equipment, the different screens and lights are slightly different from the original ones. Hope to get your understanding. :
Due to manual measurement, please allow a deviation of 1-3cm :

Kategorideki ürünler