Lil Bebek Çok Fonksiyonlu Bere Şapka Unisex Bere Kafatası Kap Hımbıl Kemo Şapka Kazak Şapka Şapkalar Eşarp Siyah
Yeni Kız

Lil Bebek Çok Fonksiyonlu Bere Şapka Unisex Bere Kafatası Kap Hımbıl Kemo Şapka Kazak Şapka Şapkalar Eşarp Siyah

₺ 38.97

Sipariş verilebilir

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!. 100% Polyester.Başınızı Sıcak Tutar, Kulaklarınızı Örter Ve Sizi Şapkanın Altında Rahat Tutar.Kelepçeli Bere Şapkası Ve Şapka, Erkeklerin Ve Kadınların Kafasına Rahatlık Ve Rahatlık İle Ayarlanabilen Her Boyutta Gelir.Uzun Kelepçeli Kasketler, Kaliteden Memnun Kalmanızı Sağlamak İçin Yüksek Kaliteli Malzemeden, Yani Polyesterden Oluşur.Esneme Kabiliyeti, Formun Büyüklüğü Ne Olursa Olsun, Başınızın Üzerinde Kalmasına İzin Vermenizi Sağlar Is.It Herkese Uyar, 12 İnç Uzunluğunda.Şapka Uzun Kelepçeli Kasketler, Başınızı Bölgede Soğuk Hissetmeyeceğiniz Şekilde Kapalı Tutmak İçin Özel Olarak Tasarlanmıştır.Ayrıca, Baş Bölgesine Ekstra Bakım Sağlamak İçin Kulakları Kapatır.Geniş Bir Renk Yelpazesi, En Sevdiğiniz Birini Seçmenizi Sağlar Veya Kıyafetlerinizle Birlikte Gitmek İçin Birkaç Renk Seçebilirsiniz.Rahat Ve Yumuşak Bere Şapkamız Kış Aylarında Başınızı Ve Kulağınızı Sıcak Tutar.Bu Bere Hem Gündelik Hem De Sofistike Kıyafetler Giyilebilir Ve Ayrıca Bisiklet, Kamp, Buz Pateni, Snowboard, Koşu Ve Daha Fazlası Dahil Olmak Üzere Açık Hava Modası İçin Mükemmeldir.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Kesinlikle şık bir bere sonbahar ve kış için mükemmel tek üründür Size sıcak bir stil getirmek için özel olarak tasarlanmıştır Her renk yumuşak ve rahattır Tüm stiller tüm açık hava etkinlikleri için uygundur.Şartname : Malzeme : 95 % polyester 5 % spandexboyutu : Bir boyut çoğu insana uyarmiktar : 1özellik : 1. Çok fonksiyonlu bere şapkası polyester ve spandeksden yapılmıştır kumaş nefes alabilir hafif ve rahattır.2. Çok fonksiyonlu bere elastiktir ve çevresinde elastik bir yapıya sahiptir.Boyut hakkında endişelenmeden herhangi bir boyuta rahatça sığacak şekilde gerilebilir.3. Bu rahat şapka, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli stillere sahiptir.Sadece istediğiniz stili seçin ve bu şapkadan memnun kalacaksınız.4. Yıkama talimatları : el yıkama, ağartıcı etmeyin.Lütfen kullanmadan önce ılık suyla yıkayın.5. Şapkalar geniş kafa bandı eşarp kemoterapi veya saç dökülmesi geçiren veya alçakgönüllülük veya dini nedenlerden dolayı saçlarını örten insanlar için uygundur Not : Ekran ışıklarındaki veya diğer faktörlerdeki farklılıklar nedeniyle ürünün gerçek rengi çevrimiçi resimden biraz farklı olabilir anlayışınız için teşekkür ederiz.

Mülkleri için

Material:
95% polyester 5% spandex
Size:
One size fits most people
Quantity:
1
feature:
1. The multifunctional beanie hat is made of polyester and spandex the fabric is breathable light and comfortable. :
2. The multi-functional beanie is elastic and has an elastic structure around it. It can be stretched to fit any size comfortably without worrying about the size. :
3. This casual hat has a variety of styles to choose from. Just choose the style you want and you will be satisfied with this hat. :
4. Washing instructions:
hand wash, do not bleach. Dry or hang dry Please wash with warm water before use.
5. Headwear wide headband scarf is suitable for people who are undergoing chemotherapy or hair loss or who are covering their hair due to modesty or religious reasons :
Note:
Due to differences in displays lights or other factors the actual color of the product may be slightly different from the online picture thank you for understanding.

Kategorideki ürünler