IMMETEE Argan Yağı Kremi, Besler ve Takviyesi Sağlıklı, Nemlendirici Saç ve Saç Derisi-450 ml / 15.21 fl.oz (Argan Yağı Kremi)
Yeni Kız

IMMETEE Argan Yağı Kremi, Besler ve Takviyesi Sağlıklı, Nemlendirici Saç ve Saç Derisi-450 ml / 15.21 fl.oz (Argan Yağı Kremi)

₺ 17.97

Sipariş verilebilir

【IMMETEE ARGAN YAĞI KREMİ】 Nem seviyelerini nemlendirir ve geri kazandırır.Tüm saç tipleri için, özellikle kıvırcık, kıvırcık, dalgalı, ince veya kalın saçları olanlar için Profesyonel Stilistler tarafından önerilen güvenli ve Sağlıklı.Sağlıklı, Nemlendirici Saç ve Saç Derisini Besler ve Tamamlar. 【Argan Yağı KREMİ ETKİSİ】 Kuru ve hasar görmüş saçları onarın-keratin hidrolize ipek, argãn yağı, tatlı badem yağı ve jojoba yağı karışımı, kıvırcık saçları pürüzsüzleştirir, statik elektriği azaltır, kuru, hasar görmüş saçları nazikçe besler, güçlendirir ve onarır. 【KULLANIM YÖNTEMİ】1.Saçları şampuanla yıkayın. 2.Suyu havluyla kurulayın (kurutucuyla kurutmaya gerek yok, 3. Saç kremi inine uygulayın ve kafa derisine dokunmayın, saçınıza sürekli olarak 2-5 dakika masaj yapın. 4.Son olarak, saçları tamamen durulayın. 【HEDİYE】Karısı, anne, kız arkadaşı için harika bir hediye.meslektaşım, aile, Bu Sezon en iyi Saç bakımı hediyesi!IMMETEE argan yağı şampuan ve saç kremi seti hem erkekler hem de kadınlar, düz veya kıvırcık saçlar, sarışınlar veya esmerler içindir.Bu şampuan ikilisi seti nihai deneyimdir. 【DİKKAT】Sadece harici kullanım içindir.Kullanmadan önce herhangi bir alerjik reaksiyon için Test.Gözleri ile temasından kaçının.Gözleri ile temas, bol su ile yıkayın eğer.Işıktan uzak durun.Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler