Araba Yan Ayna Dekorasyon Kapak Subaru BRZ & Toyota 86 2012-2020 ile uyumlu, bu Dikiz Aynaları Kapak Cap Kapak trim ABS yapılır.
Yeni Kız

Araba Yan Ayna Dekorasyon Kapak Subaru BRZ & Toyota 86 2012-2020 ile uyumlu, bu Dikiz Aynaları Kapak Cap Kapak trim ABS yapılır.

₺ 179.97

Sipariş verilebilir

【Uygun Araç Tipi】 Subaru BRZ için uygun orijinal araç tasarımına göre, yapıştırmadan önce çift Taraflı Yapıştırıcıyı saç kurutma makinesiyle hafifçe ısıtın; Yapıştırdıktan sonra yaklaşık 1 dakika hafifçe bastırın. 【Note】Lütfen aracınızın resmimizle aynı olduğundan emin olun, araç modelinizi kontrol edin ve yanlış ürünü satın almanız durumunda modelin uygun olduğundan emin olun.aksi takdirde aracınız için uygun olmayacaktır.Neden Ürünümüzü Seçmelisiniz?Subaru BRZ ve Toyota 86 2012-2020 için mükemmel uyum. Sürüş ve yolcu yan aynanız için mükemmel dış aksesuarlar.Sağlam ve dayanıklı ABS malzeme ile mükemmel görünüm.Herhangi bir alet veya kesme olmadan mükemmel ve kolay kurulum.Bir set 2 adet Yan Ayna Kapağı 100 % Marka Yeni; Yeni başlayanlar için bile kolay ve hızlı kurulum.Bu ürün orijinal otomobilin orijinal versiyonunda üretilmiştir 1 : 1, boşluksuz mükemmel uyum Pürüzsüz yüzey ve lüks üst düzey görünüm ile 360 derece pişirme yüzeyi.OEM ve OE kalite standardı, orijinal olanlar kadar iyi.Yüksek kaliteli satış sonrası servis, güvenle satın alın.Tüm siparişler 72 saat içinde sevk edilecektir.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler