Saç Maşaları, 6 Adet Saç Silindirler Set Kendinden Yapışkanlı Fringe Bang Bigudi Plastik Curling Saç Şekillendirici Aracı ile
Yeni Kız

Saç Maşaları, 6 Adet Saç Silindirler Set Kendinden Yapışkanlı Fringe Bang Bigudi Plastik Curling Saç Şekillendirici Aracı ile

₺ 72.87

Sipariş verilebilir

Saç Silindiri : İkisi bir arada kıvırma klipsi, düşmeyi zorlaştırır ve güzel bukleler oluşturur.Saç Stilinizi Kendiniz yapın : Nefes alabilen ve havasız olmayan saç kurutma makinesi, saçları sıcak ve soğuk hava ile dönüşümlü olarak üfler ve şekli hızlı bir şekilde ayarlar.Benzersiz Tasarım : Özellikleri ile dikenli saç rulo, havalandırma için barbs vardır, düşmek kolay değil, ve güçlü kavrama.Kullanımı kolay : Saçlarınız neredeyse ıslak olduğunda kıvrılması önerilir.Uygun miktarda saç alın ve ihtiyacınıza göre silindirin etrafına sarın.Üç Boyut : Farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için büyük, orta ve küçük üç model vardır.S : 2.5x7 cm / 1 x 2.8 inç.M : 3. 4x7 cm / 1.3x2. 8 inç.L : 4x7 cm / 1.6x2. 8 inç.Özellik : 1. İkisi bir arada kıvırma klipsi, düşmeyi zorlaştırır ve güzel bukleler oluşturur. 2. Özellikler Dikenli saç silindiri ile havalandırma için dikenler vardır, düşmesi kolay değildir ve güçlü tutuş. 3. Nefes alabilen ve havasız olmayan saç kurutma makinesi, saçları sıcak ve soğuk hava ile dönüşümlü olarak üfler ve şekli hızla ayarlar. 4. Daha iyi sonuçlar için saç neredeyse ıslak olduğunda kullanılması önerilir. 5. Farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için büyük, orta ve küçük üç model vardır.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Saç Rulo Boyutu : Yaklaşık.S : 2.5x7 cm / 1 x 2.8 in M : 3. 4x7 cm / 1. 3 x 2.8 in L : 4x7 cm / 1. 6 x 2.8 in Talimatlar : 1. Saçlarınız neredeyse ıslak olduğunda kıvrılmanız önerilir.Uygun miktarda saç alın ve ihtiyacınıza göre silindirin etrafına sarın. 2. Saç yuvarlandıktan sonra, tokalamak için tokayı kullanın (tam kafa 2-3 set gerektirir), yaklaşık 15 dakika bekleyin, saç kuruduktan sonra tokayı çıkarın ve önceki kıvrılma yönünde çıkarın (saç sert veya yumuşaksa, daha uzun sürmesi önerilir). çıkardıktan sonra, kalıcı bir etki elde etmek için bazı ayar spreylerinin püskürtülmesi önerilir Paket Listesi : 2 x Büyük Saç Silindiri 2 x Orta Saç Silindiri 2 x Küçük Saç Silindiri 2 x Tutamak.

Mülkleri için

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Hair Roller
Size:
Approx.
S:
2.5 x 7cm / 1 x 2.8in
M:
3.4 x 7cm / 1.3 x 2.8in
L:
4 x 7cm / 1.6 x 2.8in
Instructions:
1. It is recommended to curl when your hair is almost wet. Take a proper amount of hair and wind it around the roller according to your need. :
2. After the hair is rolled, use the buckle to buckle (the full head requires 2-3 sets), wait for about 15 minutes, remove the buckle after the hair is dry, and take it out in the direction of the previous curl (if the hair is hard or soft, recommended to take a longer time), after removing it, it is recommended to spray some setting spray to achieve a lasting effect :
Package List:
2 x Large Hair Roller :
2 x Medium Hair Roller :
2 x Small Hair Roller :
2 x Handle :

Kategorideki ürünler