Akıllı 2020 Yeni Gelenler Akıllı Boyun Masajı Elektronik Boyun Sırt Masajı Noktası Ofis, Ev, Spor, Seyahat / PFProducts (Beyaz)
Yeni Kız

Akıllı 2020 Yeni Gelenler Akıllı Boyun Masajı Elektronik Boyun Sırt Masajı Noktası Ofis, Ev, Spor, Seyahat / PFProducts (Beyaz)

₺ 89.97

Sipariş verilebilir

Akıllı ses sistemi istemi, kompakt ve taşınabilir, güçlü pil ömrü. 42 °C sabit sıcaklıkta sıcak kompres. 5 masaj modu, 16 ayar seviyesi. boynuna 360 ° sığdır.Kızılötesi fizyoterapi fonksiyonu. Effects Büyük Masaj Etkileri Bu inanılmaz akıllı boyun masajı, boyun ağrısını ve yorgunluğunu, günlük vücut stresini hafifletmenize, servikal omurgayı korumanıza, sağlıklı olmak için uykuyu iyileştirmenize, kan dolaşımını iyileştirmenize yardımcı olacaktır ✅ Yeni Teknoloji 5 masaj modu ve en sevdiğiniz birini seçmenize yardımcı olacak 16 düzenleme seviyesi vardır ve çok rahat.Yüksek tokluk, cilt dostu ve 360° Fit boyun (benzersiz çift halkalı kaplama tasarımı her yöne serbestçe yüzebilir).Hafif, şık ve rahat. ♦ U-Şekilli, Kucaklayan Tasarım İnsan boyun eğrisini simüle eder ve masajı insan vücuduna daha uygun ve daha rahat giymek için u-şekilli, kucaklayan tasarımı yaratıcı bir şekilde kullanır.Güzel ve bilimsel tasarım, esnek ve yumuşak kanatları ile, herhangi bir boyut boyun uyacak. ◆ Rahat Kullanım Küçük model, bulunduğunuz her yerde (işte, kitap okurken, arabada vb.) Rahat kullanım sağlar . ).Bu ürünün bataryası günlük kullanım için veya gerektiğinde bir haftaya kadar sürebilir.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler