Erkek kadın Klasik örgü şapka Stretchy Beanie Cap Kış Sporları Kedi Yavru desen 3D Komik Sıcak Örgü kaflı Şapkalar
Yeni Kız

Erkek kadın Klasik örgü şapka Stretchy Beanie Cap Kış Sporları Kedi Yavru desen 3D Komik Sıcak Örgü kaflı Şapkalar

₺ 20.67

Sipariş verilebilir

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!. %100 Akrilik.Rahat Malzeme : Yüksek kaliteli %100 akrilik elyaftan yapılmış, giymek için çok rahat ve sıcak, boyut kulakları kaplayabilir.Boyutu : herhangi bir yaştaki gençlerin yanı sıra kadınlar ve erkekler uyuyor.Bu kış örme şapka, bu soğuk kış günlerinde kulaklarınıza ve yanaklarınıza uzanabilir; o kadar esnektir.Henüz, esnek-lik tek isterseniz kafana takmanı sağlar.Birçok Renk : Kadın örgü bere şapka birçok farklı renkte mevcuttur colors.By farklı renklerde bere almak, birçok farklı kıyafetle karıştırıp eşleştirebilirsiniz.Kış örme şapka yumuşak ve rahat, pratik ve basittir.Durumlar için uygundur : Günlük yaşamda ve açık hava sporlarında günlük kullanım için uygundur.Bu kışlık şapkaların gittiğiniz her yere taşınması kolaydır.Seyahat çantanızda saklayabilirsiniz ya da kadınlar çantalarına koyabilir.Harika Hediye : Bu ürün aileniz veya arkadaşlarınız için bir hediye olabilir, soğuk havalarda bile içten bakımınızı ve sıcaklığınızı hissedeceklerdir.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Ürün description Let tüm kış günlerinde size eşlik mi!Mükemmel sıcak günlük giyim!Şartname : Malzeme : %100 yumuşak Akrilikten yapılmış olan bu kadın bere şapkası o kadar rahat ki çıkarmak istemeyeceksiniz.Boyut : Çoğu erkek ve kadın kafasına uyan çok esnektir.Paket şunlardır : 1* bere şapka.Özellik : Çoklu Renk : Seçmek için 4 Renk Kıyafetlerinizle gitmek için kasketlerin en sevdiğiniz renklerini seçebilirsiniz.Benzersiz tasarım : Örgü şık tasarım.Kadınlar için bu kasketleri kış hımbıl, basit ama zamansız.Gündelik ile eşleştirmek için ideal şık aksesuar outfit.It harika görünürken rahatça ama rahatça sığacak.Unisex moda kış accessory.It tüm kış kıyafetlerinizle iyi çalışır!Kelepçeli bir bere takmak daha genç ve şık görünmenize yardımcı olur!Mükemmel hediyeler : Örgü beremiz sevginizi ifade etmek için mükemmel bir hediye fikridir.Bere şapkaları aile ve arkadaş için harika hediyelerdir.

Mülkleri için

Material:
Made of 100% soft Acrylic,this women beanie hat is so comfortable that you won't want to take it off.
Size:
It is very flexible, which fits most men and women’s heads.
Package include:
1* Beanie hat.
Feature:
Multiple Colour:
4 Colors to choose that you can choose the favorite colors of the beanies to go with your clothes.
Unique design:
Knit stylish design. This beanies for women winter is slouchy, simple but timeless. Ideal stylish accessory to match with casual outfit. It will fit snugly but comfortably while looking awesome.
Unisex fashionable winter accessory. It works well with all your winter outfits! Wearing a cuffed beanie helps you look younger and stylish! :
Perfect gifts:
Our knit beanie is a perfect gift idea to express your love. Beanie hats are great gifts for family and friend.

Kategorideki ürünler