Gösterim Netliği Dokunmatik Sensörlü Makyaj Aynası, Ultra Parlak LED Işıklı El Masası Aynası ve Ayaklı Taban (Gül Altın)
Yeni Kız

Gösterim Netliği Dokunmatik Sensörlü Makyaj Aynası, Ultra Parlak LED Işıklı El Masası Aynası ve Ayaklı Taban (Gül Altın)

₺ 95.97

Sipariş verilebilir

???????????????????? ???????????????? ???????????????????????? : Bu yuvarlak şekilli ayna zarif bir görünüm ve benzersiz bir tasarıma sahiptir.En sevimli el aynası ile makyaj setinize biraz çekicilik katın ve günlük kullanımınız için uygundur. ???????????????????????????? ???????????????????????? : Bu yüksek çözünürlüklü distorsiyonsuz şık ayna, ultra parlak bir LED ışık şeridi ile özetlenmiştir.Dokunmatik sensör anahtarınıza basarak aynanızı açabilir veya kapatabilirsiniz. ???????????????????????????? ???????????????????????????? Not : Bu ayna, içinde küçük aksesuarlar saklayabilmeniz için mücevher tutucunun sabit tabanı ile temiz ve şık bir görünüme sahiptir.Makyaj yaparken bu aynayı rahat açınız olarak ayarlayabilirsiniz. ???????????????????? ???????????????????????? : Kablosuz kullanım için yüz aynası bir USB güç kaynağı ile birlikte gelir, böylece bu taşınabilir aynayı seyahat ederken veya dışarı çıkarken herhangi bir güçlük çekmeden kullanabilirsiniz. ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? : Nakliye, iade ve iade politikamızla %100 memnuniyet alacaksınız.Öğenizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen satıcı mağazamız aracılığıyla bizimle iletişime geçin.Memnuniyetiniz bizim için çok önemli.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler