NBSY Banyo Ferforje Raf, Mutfak Çok Fonksiyonlu Depolama Raf, Metal Organizatör, Çok Amaçlı Vitrin, boyutu: 28x24. 8 cm/ 45x24.
Yeni Kız

NBSY Banyo Ferforje Raf, Mutfak Çok Fonksiyonlu Depolama Raf, Metal Organizatör, Çok Amaçlı Vitrin, boyutu: 28x24. 8 cm/ 45x24.

₺ 96.00

Sipariş verilebilir

1. Bu tip raf, sert, deforme olması kolay olmayan, güçlü ve dayanıklı demir malzemeden yapılmıştır; yüzey elektrolizle kaplanmıştır, yüzey pürüzsüzdür ve çizilmesi kolay değildir. 2. Mutfağınızın temiz ve düzenli görünmesini sağlamak için baharat kavanozlarınız ve mutfak gereçleriniz rafa yerleştirilebilir. 3. Sizin için iki katmanlı ve üç katmanlı boyutlar vardır, ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz. 4. Uygulanabilir senaryolar : oturma odası, mutfak, banyo, ofis ve diğer ev ortamları. 5. Biz iyi hizmet garantisi ve kalite garantisi var, güvenle satın alabilirsiniz. ♦ Bu tip raf, sert, deforme olması kolay olmayan, güçlü ve dayanıklı demir malzemeden yapılmıştır; mutfağınızda yer kazandırabilir ve geniş bir alan kullanımına sahiptir rate.Name : Raf Renk : gösterildiği gibi miktar : 1 Malzeme : Demir Boyutu : 28 cm; 45cm Uygulanabilir sahneler : oturma odası, mutfak, banyo not : 1. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-2 cm hataya izin verin.Lütfen alınan gerçek ürüne bakın. 2. Ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin, sorunu çözmenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler