Otomatik Kızılötesi İndüksiyon Sensör Musluk G1 / 2in Konu Tek Soğuk Su Dokunun ile Kontrol Kutusu (9.1 in Yükseklik)
Yeni Kız

Otomatik Kızılötesi İndüksiyon Sensör Musluk G1 / 2in Konu Tek Soğuk Su Dokunun ile Kontrol Kutusu (9.1 in Yükseklik)

₺ 195.27

Sipariş verilebilir

Kaplama yüzeyi ile seçilmiş yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzeme, kullanımda dayanıklı.Akıllı indüksiyon ekipmanları, hassas ve kullanışlı, elektrik ve su tasarrufu.Fıskiye, sıçramadan yumuşak su üretir ve kullanımı kolay, etkili bir şekilde temizler.Kirleri etkili bir şekilde filtreleyin, kirliliği önleyin ve güçlü temizliğe sahiptir, çok pratiktir.Kullanımı güvenli ve sağlıklı, banyo, tuvalet, mutfak, otel, halka açık yer vb.Için uygundur.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Sensör Musluk Malzeme : Paslanmaz Çelik Tipi : Akülü Yüzey Işlemi : Galvanik Çalışma Sıcaklığı : 80℃ Nominal Basınç : 0.3-0.6 mpa Pil : 4 x AA Pil (Dahil Değildir) Kısa Hortum Uzunluğu : Yaklaşık. 49 cm / 19.3 in Uzun Hortum Uzunluğu : Yaklaşık. Yükleme Türü 80 cm / 31.5 : Vida İşlevi Kategori : İndüksiyon G1/2in : Havza Musluk Tarzı : (isteğe bağlı) Yüksekliği Basit ve Lüks Tip : Yükseklik Yüksekliği 6.9, 9.1, 9.2 Ağırlık : Yaklaşık Yürürlükteki Tip İplik Yöntemi : Tümevarım Yapı Formu : Tek Bağlantı Giriş ve Çıkış Boru Çapı : Açma Musluk. 1272g-1332g / 44.9 oz-47 oz Paket Listesi : 1 x Su Musluk 1 x Kontrol Kutusu 1 x Kontrol Kutusu Arka Plaka 1 x Vida Kiti 1 x Hortum Not : 1. Izin lütfen 0-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın. 3.Lütfen bu ürünün yeni tipinin ve eski tipinin rastgele gönderileceğini ve sipariş vermeden önce sakıncası olmayacağından emin olun.

Mülkleri için

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Sensor Faucet
Material:
Stainless Steel
Type:
Battery Powered
Surface Process:
Electroplating
Working Temperature:
80℃
Nominal Pressure:
0.3-0.6mpa
Battery:
4 x AA Battery (Not Included)
Short Hose Length:
Approx. 49cm / 19.3in
Long Hose Length:
Approx. 80cm / 31.5in
Installation Type:
Screw
Function Category:
Induction Faucet
Opening Method:
Inductive
Structure Form:
Single Connection
Inlet and Outlet Pipe Diameter:
G1/2in Thread
Applicable Type:
Basin Faucet
Style:
Simple and Luxury
Type:
6.9in Height, 9.1in Height, 13.0in Height (optional)
Weight:
Approx. 1272g-1332g / 44.9oz-47oz 
Package List:
1 x Water Faucet :
1 x Control Box :
1 x Control Box Back Plate :
1 x Screw Kit :
1 x Hose :
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Kategorideki ürünler