COUYY Kedi Ağacı Kedi Kulesi, Çok Seviyeli Kedi Ağacı Kulesi Tırmalama Sonrası Aktivite Merkezi, A
Yeni Kız

COUYY Kedi Ağacı Kedi Kulesi, Çok Seviyeli Kedi Ağacı Kulesi Tırmalama Sonrası Aktivite Merkezi, A

₺ 36.00

Sipariş verilebilir

[Sağlam ve istikrarlı yapısı]-kedi tırmanma çerçeve kedi için güvenlik sağlayan güçlü taşıma kapasitesi, yüksek kaliteli yonga yapılmış.Buna ek olarak, kalın sütunlar ve geniş taban da kedi çerçeve, daha istikrarlı ve güvenli hale getirmek, bu yüzden kedi kolayca ve güvenle kedi ağacı atlamayın. [Çok katmanlı tasarım]- Bu çok katmanlı kedi ağacının geniş daireleri, lüks platformları ve konforlu kedi evleri vardır, böylece yavrularınız dinlenme ve eğlence için daha fazla alana sahiptir.Bu kedi aktivite ağacının basit stili, çeşitli ev dekorasyon stilleri için uygundur. Kedi ağacın en yumuşak dokunuş zevk yapar [rahat ve güvenli malzeme-Konforlu ve rahat süper yumuşak peluş.Buna ek olarak, doğal sisal halat kullanarak birden fazla çizik mesajları tam olarak kedi karakteri tatmin olmayan aşınma direnç var, ama aynı zamanda evde mobilya çizilmesini önlemek. [Kedi Eğlence Merkezi] - Kedinin aktivite ağacı, kedilerin pençelerini öğütmelerine, tırmanmalarına, uyumalarına ve egzersiz yapmalarına izin verir.Etkileşimli kazıyıcı oyuncaklar ve atlama platformları size enerjik ve maceracı yavru kedi sağlar ve size daha fazla eğlence getirir.Bu kedi mobil evi onların hayali olmalı. [Montajı kolay] - Komple aksesuarlarla donatılmış olan kedi aktivite ağacı, ayrıntılı talimatlarla kolayca monte edilebilir, böylece kedi kısa sürede kendi eğlence merkezine sahip olabilir time.In ayrıca, bu kedi ağacı mevsim boyunca kullanılabilir ve birden fazla kedisi olan aileler için uygundur.Şartname : Malzeme : yonga levha, yüksek kaliteli pazen, sisal Color : beige Product A : Ağırlık : 6.5 kg Size : 34*48*138cm Product B : Ağırlık : 5kg Size : 40*40*116cm Product Description The kedi ağaçlarının güvenli kullanımı kedilerin doğasını tatmin edebilir.Bu çok işlevli merkezde sisal, yumuşak oyuncaklar, merdivenler, geniş daireler ve tüneklerle kaplı doğal sisal kazıyıcılar bulunur.Kedi tırmalama tahtaları, kedinin çizilme ve tarama isteğini azaltmak ve halıları ve ev mobilyalarını evcil hayvanlara ve sahiplerine faydalı olan hasarlardan korumak için biraz alan sağlar.Dinlenme, eğlence, egzersiz, kediniz bütün gün geçirebilir.Özellik : 1. Çok katmanlı tasarım çok kedili aileler için uygundur2. Basit stil her türlü ev dekorasyonu için uygundur3. Güçlü taşıma kapasitesi, güvenlik garantisi sağlar4. Doğal sisal halat çok aşınmaya dayanıklıdır ve yavruların doğal ihtiyaçlarını karşılayabilir5. Atlama platformu ve peluş oyuncaklar kedilere daha fazla eğlence getiriyor6. Geniş daireler ve platformlar kediler için rahat bir dinlenme yeri sağlar7. Kedinin aktivite ağacı pençelerini keskinleştirebilir, tırmanabilir, uyuyabilir ve egzersiz yapabili Rnot : 1. Kedi ağacını kuru tut.2. Yangın kaynağına dikkat edin.3. En sevdiğiniz kediler için temiz bir kedi ağacı bulundurun.4. Satın almadan önce, lütfen ürün boyutunun evcil hayvanınız için uygun olduğundan emin olun.Kedi ağacı sadece küçük ve orta boy kediler için uygundur.

Mülkleri için

Material:
particle board, high-quality flannel, sisal
Color:
beige
ProductA:
Weight:
6.5kg
Size:
34*48*138cm
Product B:
Weight:
5kg
Size:
40*40*116cm
Product Description :
The safe use of cat trees can satisfy the nature of cats. This multifunctional center features natural sisal scrapers, which are covered with sisal, soft toys, ladders, spacious apartments and perches. Cat scratching boards provide some space to reduce the cat's desire to scratch and crawl, and protect carpets and household furniture from damage, which is beneficial to pets and owners. Rest, entertainment, exercise, your cat can spend all day. :
Feature:
1. Multi-layer design is suitable for multi-cat families :
2. The simple style is suitable for all kinds of home decoration :
3. Strong carrying capacity, providing safety guarantee :
4. Natural sisal rope is very wear-resistant and can meet the natural needs of kittens :
5. Jumping platform and plush toys bring more fun to cats :
6. Spacious apartments and platforms provide a comfortable resting place for cats :
7. The cat’s activity tree can make its claws sharp, climb, sleep and exercise :
1. Keep the cat tree dry. :
2. Pay attention to the fire source. :
3. Keep a clean cat tree for your favorite cats. :
4. Before buying, please make sure the product size is suitable for your pet. The cat tree is only suitable for small and medium cats. :

Kategorideki ürünler