Gınd Hip Hop Yanlış Diş, moda Kullanımlık Hip Hop Diş Brace Elektrolizle için Cadılar Bayramı Partisi için Konser için Doğum
Yeni Kız

Gınd Hip Hop Yanlış Diş, moda Kullanımlık Hip Hop Diş Brace Elektrolizle için Cadılar Bayramı Partisi için Konser için Doğum

₺ 31.47

Sipariş verilebilir

Yüksek kaliteli bakır malzemeden yapılmış, rahat kullanım için komple paket aksesuarlarıyla birlikte gelir.Beklenmedik, güzel dekorasyonun etkisini elde etmek için Cadılar Bayramı tatili için uygundur.Kişiliğinizi göstermek için herhangi bir vesileyle giyin ve mükemmel bir hip hop moda aksesuarıdır.Hip hop moda unsurlarını sevenler için Cadılar Bayramı partileri, hip hop defileleri, müzik konserleri, doğum günü hediyeleri için idealdir.Kolay giyen ve kaldırmak, güvenli kullanarak koku olmadan, yeniden kullanılabilir ve solmaya kolay değil, harika hip hop diş.Özellik : 1. Kolay giyen ve kaldırmak, güvenli kullanarak koku olmadan, yeniden kullanılabilir ve solmaya kolay değil, harika hip hop diş.2. Beklenmedik, güzel dekorasyonun etkisini elde etmek için Cadılar Bayramı tatili için uygundur.3. Kişiliğinizi göstermek için herhangi bir vesileyle giyin ve mükemmel bir hip hop moda aksesuarıdır.4. Hip hop moda unsurlarını sevenler için Cadılar Bayramı partileri, hip hop defileleri, müzik konserleri, doğum günü hediyeleri için idealdir.5. Yüksek kaliteli bakır malzemeden yapılmış, rahat kullanım için komple paket aksesuarlarıyla birlikte gelir.Şartname : Öğe Türü : Hip Hop Yanlış dişmalzeme : Bakırmodeli : xhyt1016kullanım : 1. Beyaz sabit balmumu takma dişlerin oluklarına koyun.2. Sabit balmumu yumuşak hale getirmek için takma dişleri sabit balmumu ile birlikte yaklaşık 15-30 saniye boyunca yaklaşık 70-80 ° C'de cımbızla sıcak suya koyun.(Not, kaynar su kullanmayın, aksi takdirde balmumu eritilir ve kullanılamaz) 3. Takma dişleri ağzınıza koyun ve üst ve alt dişlerinizle hafifçe ısırın.Yumuşak sabit balmumu, şekli ayarlamak, diş şekline uymak ve sabitleme ve şekillendirmede rol oynamak için kullanıcının ağzındaki dişler tarafından sıkılır.4. Şekillendirme etkisi iyi değilse, tatmin olana kadar tekrarlanabilir.5. Her kullanımdan sonra temiz suyla yıkayın ve güneşte kurutun.Onları iyi tutun.Kullanım Tavsiyesi : Takma dişleri takarken ağız rahatsızlık hissedecek ve iki veya üç kez taktıktan sonra buna adapte olacaksınız, lütfen ağız boşluğunu temiz tutmak için yemek yerken takma dişleri çıkarın.Paket Listesi : 2 x Hip Hop Diş 1 x Cımbız 2 x Balmumu 1 x Manuel .

Mülkleri için

Item Type:
Hip Hop False Teeth
Material:
Copper 
Model:
XHYT1016
Usage:
 
1. Put the white fixed wax in the grooves of the false teeth. :
2. Put the false teeth together with the fixed wax into the hot water with tweezers at about 70-80℃ for about 15-30 seconds to make the fixed wax soft. :
(Note, do not use boiling water, otherwise the wax will be melted and can not be used) :
3. Put the false teeth into your mouth and gently bite with your upper and lower teeth. The soft fixed wax is squeezed by the teeth in the user's mouth to adjust the shape, match the tooth shape, and play a role in fixing and shaping. :
4. If the styling effect is not good, it can be repeated until satisfaction. :
5. After each use, wash them with clean water and dry them in the sun. Keep them well. :
Use Advice:
Mouth will feel uncomfortable when wearing the false teeth, and you will adapt to it after wearing twice or three times, please remove the false teeth when eating to keep oral clean.
Package List:
2 x Hip Hop Teeth  :
1 x Tweezers  :
2 x Wax  :
1 x Manual  :

Kategorideki ürünler