GANFANREN Noel Çelenk Süs Çelenk Çelenk Sahte Çam Ağacı Noel Dekor PVC Parti Dekor Rattan DIY Ev Yapay yılbaşı dekoru (Boyut:
Yeni Kız

GANFANREN Noel Çelenk Süs Çelenk Çelenk Sahte Çam Ağacı Noel Dekor PVC Parti Dekor Rattan DIY Ev Yapay yılbaşı dekoru (Boyut:

₺ 393.75

Sipariş verilebilir

Ürün malzemesi : PVC.Ürün Boyutu : Uzunluk : 1.8 m / 2.7 m. Rattan için birçok kullanım alanı vardır, ağaca sarılabilir, duvara asılabilir, asılabilir, dalga şeklinde, W şeklinde vb. hayal gücünüzü dekoratif etkiden çok güzel bir şekilde kullanabilirsiniz!.Aile toplantıları, okul kutlamaları, alışveriş merkezi etkinlikleri, süpermarketler vb.Için uygundur.Bu güzel kişiselleştirilmiş süsleme, arkadaşınıza, akrabalarınıza, aile üyelerinize hediye olarak vermek için özel bir seçenek sunar.Özellik : Rattan için birçok kullanım vardır, ağaca sarılabilir, duvara asılabilir, asılabilir, dalga şeklinde, W şeklinde vb. hayal gücünüzü dekoratif etkiden çok güzel bir şekilde kullanabilirsiniz!Aile toplantıları, okul kutlamaları, alışveriş merkezi etkinlikleri, süpermarketler vb.Için uygundur.Bu güzel kişiselleştirilmiş süsleme, arkadaşınıza, akrabalarınıza, aile üyelerinize hediye olarak vermek için özel bir seçenek sunar.Şartname : Ürün Boyutu : Uzunluk : 1.8 m/2.7 mpürün malzemesi : pvcürün rengi : rattan yeşili ürün ağırlığı : 700gpaket içerir : 1* Noel Rattan.Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.Not : Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin hatası / - 1-3 cm.Uzun nakliye nedeniyle, öğe nakliye sırasında hasar görebilir, öğe hasar görürse, lütfen geribildirimden ayrılmadan hemen önce öncelikle bizimle iletişime geçin, anlayışınız için teşekkürler.Bir Noel ağacını süslemek için mükemmel bir üs.

Mülkleri için

Product Size:
Length
Product material:
PVC
Product color:
rattan green
product weight:
700G
Packing includes:
1* Christmas Rattan. :
Only the above package content, other products are not included. :
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is /- 1-3cm.Art
Due to long shipping, the item may damage in transit, if the item damage, pls contact us firstly immediately before leave feedback, thanks for your understanding. :
The perfect base for decorating a Christmas tree. :

Kategorideki ürünler