Naylon Kablo Bağları Kendinden Kilitlemeli Ağır Hizmet Tipi Zip Bağları Ethernet üzerinde 10 Renk UV Siyah Zip (4 200 adet)
Yeni Kız

Naylon Kablo Bağları Kendinden Kilitlemeli Ağır Hizmet Tipi Zip Bağları Ethernet üzerinde 10 Renk UV Siyah Zip (4 200 adet)

₺ 20.97

Sipariş verilebilir

Evler için çok renkli renkli zip bağları, tavuklar için bahçe işaretleme bacak bantları.Geniş Kullanım : ev, ofis, garaj, seyahat ve atölye düzenliliği için mükemmeldir, farklı tellerinizi, fermuarlarınızı ve diğer aksesuarlarınızı sıralamanız gerektiğinde, iyi bir seçimdir.Kullanımı kolay : Benzersiz kalkık kuyruk kızağı yeniliği, sıralamak istediğiniz şeyi daha hızlı ve daha kolay bir şekilde birleştirin ve ardından sarma telini kafaya yerleştirin, kendinden kilitlemeli tasarım, düzenli ve düzenli hale getirin.Çalışma sıcaklığı : 40-85 derece C veya 40-185 derece F. Güçlü naylon 66 malzemeden üretilmiştir.El yapımı çiçek yapmakel yapımı çelenkler gibi dekoratif süslemeler yapmak için kullanılabilir ve görünümü etkilemeden manuel çiçek üretiminde sabit bir rol oynamak için kablo bağının uygun rengini seçin.Çekme halkası Tırnağın hasar görmesi yerine, fermuarın düzgün çalışması için tırnağın yerine bu kablo bağlarını kullanabilirsiniz.Specification Organize veri veri hatları, teller ile karşılaştı, iç içe yaşayan ve Titreşim Var lines Whether, onları çözmek için çok zor.Ofiste ve atölyedeyseniz, kabloları düzeltmek ve veri satırlarını özetlemek için bunları kullanabilirsiniz1. Miktar : 200pcs2. Ölçümler : 2.5 mm * 100mm, 3. Malzeme : UL onaylı naylon 6/6 malzemeden yapılmış, yangın derecesi 94 V-2.4. Gerilme Mukavemeti : 50 LBS5.Çalışma sıcaklığı : -30℃ila 85 ℃ (statik sıcaklık) Paket içeriği : 200 adet naylon kablo Zip bağları (her renk için 20 adet).

Mülkleri için

Kategorideki ürünler