Tırnak Damgalama Aracı, Güçlü Adsorpsiyon Kuvveti Şeffaf Taşınabilir Tırnak Stamper Yumuşak Tırnak Salonu için Ev için
Yeni Kız

Tırnak Damgalama Aracı, Güçlü Adsorpsiyon Kuvveti Şeffaf Taşınabilir Tırnak Stamper Yumuşak Tırnak Salonu için Ev için

₺ 24.87

Sipariş verilebilir

Şeffaf ve Net : Tırnak stamperi deseni daha iyi görmenize yardımcı olabilir ve silikon deseni plakadan kolayca almanıza yardımcı olur.Güçlü Adsorpsiyon Kuvveti : Silikon kafa, deseni büyük ölçüde geri yükleyebilen ve hassas bir tırnak yüzeyi oluşturabilen güçlü bir adsorpsiyon kuvvetine sahiptir.DIY : DIY tırnak sanatının eğlencesinin tadını çıkarın.DIY tırnak sanatına izin veren iki desenli plastik desen plakası ile donatılmıştır.Kullanımı kolay : Tırnak stamper tırnak sanatını çok basit bir şekilde yapmak için kullanılabilir.Taşınabilir : hafif, küçük boyutlu, saklanması ve taşınması kolay, evler, tırnak dükkanları ve diğer yerler için uygundur.Özellik : 1. Şeffaf ve Net : Tırnak stamperi deseni daha iyi görmenize yardımcı olabilir ve silikon deseni plakadan kolayca almanıza yardımcı olur.2. DIY : DIY tırnak sanatının eğlencesinin tadını çıkarın.DIY tırnak sanatına izin veren iki desenli plastik desen plakası ile donatılmıştır. n3. Güçlü Adsorpsiyon Kuvveti : Silikon kafa, deseni büyük ölçüde geri yükleyebilen ve hassas bir tırnak yüzeyi oluşturabilen güçlü bir adsorpsiyon kuvvetine sahiptir.4. Kullanımı kolay : Tırnak stamper tırnak sanatını çok basit bir şekilde yapmak için kullanılabilir.5. Taşınabilir : hafif, küçük boyutlu, saklanması ve taşınması kolay, evler, tırnak dükkanları ve diğer yerler için uygundur.Şartname : Öğe Türü : Tırnak Sanat damgasımalzeme : Silikonstamp Boyutu : Yaklaşık. 5.5x4 cm / 2. 2x1. 6 in Large baskı boyutu : Yaklaşık. 7x5 cm / 2.8x2 inçKüçük baskı boyutu : Yaklaşık. 6x4 cm / 2. 4x1. 6 inÇkarakteristik : tırnak sanat baskı ve görüntü için özel bir stamper transfer.It şeffaf büyük kafa tasarımını benimser.Silikon kafa yumuşak ve esnektir.Transfer rahat ve kolaydır clean.It Fransız tırnak üretimi olarak da kullanılabilir.Paket listesi : 1 x Damga1 x Büyük Damgalama Plakası1 x Küçük damgalama Plakasınot : Manuel ölçüm, küçük bir hata olacak.Lütfen bu ürünün stilinin rastgele gönderileceğini unutmayın, lütfen sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Mülkleri için

Item Type:
Nail Art Stamper
Material:
Silicone
Stamp Size:
Approx. 5.5 x 4cm / 2.2 x 1.6in
Large printing size:
Approx. 7 x 5cm / 2.8 x 2in
Small print size:
Approx. 6 x 4cm / 2.4 x 1.6in
Characteristic:
A special stamper for nail art printing and image transfer. It adopts a transparent large head design. The silicone head is soft and flexible. The transfer is convenient and easy to clean. It can also be used as a French nail production.
Package List:
1 x Stamper :
1 x Large Stamping Plate :
1 x Small Stamping Plate   :
Manual measurement, there will be a little error.Please note that the style of this product will be sent randomly, please make sure you don't mind before ordering. :

Kategorideki ürünler