Nhlzj XİAOQİANG Makyaj Aynası, Katlanır Banyo Aynası Çift Taraflı 10X Büyütme Yuvarlak Şekil Kozmetik Makyaj Aynası (Renk:
Yeni Kız

Nhlzj XİAOQİANG Makyaj Aynası, Katlanır Banyo Aynası Çift Taraflı 10X Büyütme Yuvarlak Şekil Kozmetik Makyaj Aynası (Renk:

₺ 602.40

Sipariş verilebilir

MIRROR ÇİFT YAN AYNA : 1 X yan genel görünüm için tasarlanmıştır, 10 X Büyütme yüzdeki her ayrıntıyı görebilir, Saçınızın ve makyajınızın her detayının yerinde olduğundan emin olun. SW 360° DÖNER AYNA : Makyaj Aynası istediğiniz herhangi bir açıyı çevirebilir, farklı makyaj ihtiyaçları için en iyi açıyı elde edebilir, büyüteçli ayna her ayrıntıyla mükemmel bir makyaj yapar. ADJUSTABLE AYARLANABİLİR KOL : Makyaj aynası kolu ihtiyacınıza göre uzatılabilir, Bir kez yapılır / kolu katlayabilir ve tekrar duvara geri itebilirsiniz. PURPOSE MULTI-PURPOSE : Lüks otellerde/ kaplıcalarda ve evde dekorasyon için kozmetik makyaj aynası, Makyaj ve diğer güzellik bakımlarını uygulamak için ideal, Günlük kullanım için ideal. DİSTORSİYON YOK : Bu ayna ile / gördüğünüz yansımanın gerçek hayata doğru olduğunu garanti edeceksiniz, Hiç bozulma yok, bu harika bir hediye.Makyaj Aynası Duvara Monte, Modern bir bayan veya beyefendi olsanız da, her gün kullanabilirsiniz.Ayna özellikleri10x büyütme ile çift taraflı ayna.Kol 12 inç'e kadar uzatılabilir. 360 derece dönebilen tasarım ve istediğiniz herhangi bir açıya ayarlanabilir.Ayna yüzey çapı 8 inç Pirinç malzeme ile mükemmel kalite, paslanmaz ve dayanıklı.Cilalı krom yüzeyli tüm metal konstrüksiyon.Kurulumu kolay, komple vida tertibatları ile birlikte gelir.Zarif tasarım, aile, otel, banyo vb.Için uygun olacaktır.Makyaj, giyinme, tıraş vb.Için idealdir.Paket şunlardır : 1 X Duvara Monte Led ışıklı Ayna★ Hizmet - Mağazamız iyi niyetle çalışır ve müşteri memnuniyetini amaç olarak alır.Ürünlerimizin kalitesinden ve mükemmelliğinden memnun olduğunuza inanıyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size tatmin edici bir çözüm sunuyoruz.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler