CffdoıLJT çöp tenekesi, Çok Fonksiyonlu Plastik Çöp Asılı Masaüstü çöp tenekesi Bin için Mutfak Dolabı Kapı (Renk: Beyaz)
Yeni Kız

CffdoıLJT çöp tenekesi, Çok Fonksiyonlu Plastik Çöp Asılı Masaüstü çöp tenekesi Bin için Mutfak Dolabı Kapı (Renk: Beyaz)

₺ 124.20

Sipariş verilebilir

* DAYANIKLI : solmaya karşı dayanıklı ve her mevsim boyunca suyu dışarıda tutan dayanıklıdır. ● KATLANDIKTAN SONRA DAHA DÜZGÜN : Katlanabilir çöp,basılarak kolayca katlanabilir, katlandıktan sonra daha kompakt hale getirilebilir, bu da mutfağınızın düzgün görünmesini sağlar. ● ÇÖP ATMAK İÇİN DAHA UYGUN : Asılı bir çubukla, asılı çöp kutumuzu dolap kapılarına asmanız kolaydır, yemek pişirmekle meşgul olduğunuzda, çöpü atmak için eğilmenize bile gerek kalmaz. ● MUTFAK PROBLEMLERİNİ ÇÖZÜN : Kapasite 3 L, günlük mutfak çöpleri için küçük çöp kutusu, bu yüzden kokmaya başlamalarını önlemek için yarım dolu çöp torbalarını atmanız gerekmeyecek!. ● İKİ DURUM BİRDEN FAZLA kullanım : Çöp tenekesi dolabını mutfak dolabı kapısına, çekmeceye, banyoya, arabaya vb. Asabilirsiniz on.In ayrıca, tamamen açıldığında, alt düz bir yüzeydir.Sonra doğrudan yere yerleştirebilirsiniz.Açık piknik barbekü için en iyi ortağınız.Adı : Çöp konteynermalzeme : PPColor : gri/beyaz/beige Size : yaklaşık 21x13.5x12.5cm.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler