WBYHGY Manikür Tırnak Makası Kesici Set Ev Paslanmaz Çelik Kulak Kaşık tırnak Makası Manikür Aracı Pedikür Tırnak Makası (Renk:
Yeni Kız

WBYHGY Manikür Tırnak Makası Kesici Set Ev Paslanmaz Çelik Kulak Kaşık tırnak Makası Manikür Aracı Pedikür Tırnak Makası (Renk:

₺ 195.30

Sipariş verilebilir

Yüksek sertliğe ve iyi aşınma direncine sahip 235 MPA yüksek karbonlu çelik seçilmiştir.Kalın PU deri, kaymaz, aşınmaya dayanıklı, yumuşak, yüksek elastik ve rahat.Çok katmanlı PVD galvanik, ayna gibi yarı saydam, dayanıklı paslanmaz, engebeli doku, kaymaz ve aşınmaya dayanıklı, hassas el hissi.Çeşitli el ve ayak bakım araçları, el ve ayak parmaklarının sıkıntılarıyla kolayca başa çıkabilir.Güvenli ark bıçağı cilde zarar vermez, ölü cildi ve dikenleri zor bir açıyla keser. Yüksek sertliğe ve iyi aşınma direncine sahip 235 MPA yüksek karbonlu çelik seçilmiştir.Kalın PU deri, kaymaz, aşınmaya dayanıklı, yumuşak, yüksek elastik ve rahat.Çok katmanlı PVD galvanik, ayna gibi yarı saydam, dayanıklı paslanmaz, engebeli doku, kaymaz ve aşınmaya dayanıklı, hassas el hissi.Çeşitli el ve ayak bakım araçları, el ve ayak parmaklarının sıkıntılarıyla kolayca başa çıkabilir.Güvenli ark bıçağı cilde zarar vermez, ölü cildi ve dikenleri zor bir açıyla keser.100 Yeni Markamalzeme : Paslanmaz çelikpaket : 1 Set Kindly İpucu : 1. Aydınlatma efektleri, monitörün parlaklık / kontrast ayarları vb. Nedeniyle, web sitesinin fotoğrafının ve gerçek öğenin renk tonunda bazı küçük farklılıklar olabileceğini lütfen unutmayın. 2. Elle öğe Ölçü, 1-3 cm farklı olabilir, sizin nazik anlayış çok takdir edilecektir.Not : * Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.* Sizinki ile detay boyutları karşılaştırın, izin lütfen 1-3 cm hata, nedeniyle manuel ölçüm.Anlayış için teşekkürler.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler