LİANGJUN Mesaj Panosu Kara Tahtalar Beyaz Tahta Takvim ızgara Ev Metal Kanca Basit Ofis (Renk: Bir, Boyutu: 58X39X1. 5 CM)
Yeni Kız

LİANGJUN Mesaj Panosu Kara Tahtalar Beyaz Tahta Takvim ızgara Ev Metal Kanca Basit Ofis (Renk: Bir, Boyutu: 58X39X1. 5 CM)

₺ 261.06

Sipariş verilebilir

★ logolar ve diğer amaçlar yapmak için kullanılır, oturma odasında kullanılabilir, yatak odası, mutfak, ofis, restoran, ofis, bar, harika bir hediye olarak kullanılabilir. ★Malzeme : ahşap, beyaz tahta (açık doku, dayanıklı, çevre dostu). ★ Boyut (uzunluk × genişlik x kalınlık) : 58 X39 X1. 5 CM (boyut çizimine bakın). ★Özellikler : yaratıcı mesaj panosu, ev beyaz tahta, metal kanca, her yere asabilirsiniz, temiz ve basit, sadece silin. ★Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen doğrudan üretici tarafından satılan zamanında bizimle iletişime geçin, birden fazla satın alma işlemini destekleyin.İçin : wood Suitable 1 Material marka : LİANGJUNName : Mesaj Boardquantity : : adults Use çevre : durum her yerde böyle bir mutfak, bahçe, doğum günü partisi, düğün, giyim mağazası, Oturma Odası, Yatak Odası, ofis, oo her yerde kullanılabilir otel, restoran, ofis, banyo, bar ya da diğer Festival activitiesfeature : - giriş, sayaç, makyaj masası, masa, vb olarak kullanılabilir.★ Evde kullanın - Selamlar yazın, mesaj bırakın, romantik notlar bırakın, yaratıcı olun! Çocuklar için 365 - boyama ve renk ile yaratıcılık kazanmasına izin ver ya da yazma becerilerini uygulama ya da olaylar düğün, doğum günü partisi ya da diğer tatil olayları Bu❤ Temizleme yöntemi containnote biz : sıvı işaretleri veya normal tebeşir kullanabilirsiniz, oo alanları bol yazı ile mükemmel bir boyutu, oo, oo : temizliği çok basit müşterileriniz için haraç Ödemek, bugünün malzemesi ve yaklaşan onlara hatırlatmak, sırf Bu ürün❤manuel bir ölçüm silin işinizde öğretmen, oo rol oynamak, 1-3cm boyutu ile gerçek boyutu hata gösteriyor. shooting Gerçekçi çekim, çekim ışıkları, görüntü efektleri ve kişisel görüşler belirli bir renk farkı yaratacaktır, lütfen ayni hakim olun.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler