JUSTYINGKAI 14 İnç Elektrikçi Alet Çantası Çanta Tek Omuz Oxford Kumaş Büyük Kapasiteli Onarım Toolkit Alet Çantaları (Renk:
Yeni Kız

JUSTYINGKAI 14 İnç Elektrikçi Alet Çantası Çanta Tek Omuz Oxford Kumaş Büyük Kapasiteli Onarım Toolkit Alet Çantaları (Renk:

₺ 123.06

Sipariş verilebilir

Dayanıklı malzeme benimsenmesi, aşınmaya dayanıklı, su geçirmez, yüksek rulman capacity.It araç bakımı, marangozluk işçileri, teknisyenler vb.Için çok uygundur. - Iş verimliliğini artırmak için aracı, taşınabilir araç kitini koruyun. - Oxford kumaş ve kalın tasarım. - Çok cepli ve çok taraflı tasarım, kullanımı kolay araçlar, son işlem, taşınabilir.Mağazamıza hoşgeldiniz, ürünlerimiz güvenilir kalitede ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir - Ayarlanabilir kayış.Özellikler : - Malzeme : Oxford kumaş - Renk : Sarı, Mavi - Ürün ağırlığı : 700g - Boyut : 34x23x25 cm / 13.39x9. 06x9. 84 inçpaket İçeriği : -1 x alet çantasınot : - Lütfen çantadaki aletlerin dahil olmadığını unutmayın. - Izin lütfen 1-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.- Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler