YİLAİBAODAN Sondaj Aracı Raf Elektrikli Matkap Şarj İstasyonu Matkap Ucu Braketi Duvara Monte 15.757.877.87 İnç Garaj, Ev,
Yeni Kız

YİLAİBAODAN Sondaj Aracı Raf Elektrikli Matkap Şarj İstasyonu Matkap Ucu Braketi Duvara Monte 15.757.877.87 İnç Garaj, Ev,

₺ 209.97

Sipariş verilebilir

galvanizli demir.Her garaj duvar organizatörü yük taşıma testidir, galvanizli demir tel kullanarak herhangi bir küçük aleti ve elektrikli aleti güvenle yerleştirebilirsiniz.Matkap uçları ve bataryaların yanı sıra bazı küçük aletler yerleştirebilir ve bunları ürüne göre serbestçe yerleştirebilirsiniz.Bu kablosuz matkap ucu tutucusunun paketinde, manuel kurulumun eğlencesini korurken çok basit olan vidalar ve kurulum talimatları vardır.Garaj yönetimi için özel olarak tasarlanan bit rafı çok yerden tasarruf sağlar.Rafın kenarları güçlendirilmiştir.50 Kiloluk bir nesne koysanız bile, çökmez.Her delik doğru.Bu duvara monte alet rafının temiz hatları ve kompakt tasarımı, tüm tasarımlar için mükemmel bir seçimdir options.It herhangi bir oda için mükemmel boyut ve Babalar Günü hediyesi için en iyi seçimdir.Açıklayın : Matkap aleti rafı yüksek mukavemetli malzemelerden yapılmıştır ve garaj aleti rafı çıkıntısının alındığında ve kullanıldığında kolayca hasar görmemesini ve dağılmamasını sağlamak için aynı tip nokta kaynağını kullanmaz.Hak ettiğin şey bu.Şartname : Adı : Sondaj aracı rafmalzeme : galvanizli demirrenk : siyahboyutu : yaklaşık 40*20*20 cm/15.75*7.87*7.87 ınchesnotes : Nedeniyle aydınlatma etkisi ve çekim açısı, ürün renk sapmaları vardır, lütfen anlayın.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutlarının toleransları vardır.Bu duvara monte alet rafının temiz hatları ve kompakt tasarımı, tüm tasarımlar için mükemmel bir seçimdir options.It herhangi bir oda için mükemmel boyut ve Babalar Günü hediyesi için en iyi seçimdir.Garaj yönetimi için özel olarak tasarlanan bit rafı çok yerden tasarruf sağlar.Rafın kenarları güçlendirilmiştir.50 Kiloluk bir nesne koysanız bile, çökmez.Her delik doğru.Bu kablosuz matkap ucu tutucusunun paketinde, manuel kurulumun eğlencesini korurken çok basit olan vidalar ve kurulum talimatları vardır.Her garaj duvar organizatörü yük taşıma testidir, galvanizli demir tel kullanarak herhangi bir küçük aleti ve elektrikli aleti güvenle yerleştirebilirsiniz.Matkap uçları ve bataryaların yanı sıra bazı küçük aletler yerleştirebilir ve bunları ürüne göre serbestçe yerleştirebilirsiniz.ambalaj listesi : 1 * matkap raf.

Mülkleri için

Name:
Drilling tool rack
Material:
galvanized iron
Colour:
Black
Size:
about 40*20*20 cm/15.75*7.87*7.87 inches
notes:
Due to the lighting effect and shooting angle, the product has chromatic aberration, please understand. :
Due to manual measurement, product dimensions have tolerances. :
The clean lines and compact design of this wall-mounted tool rack make it an excellent choice for all design options. It is the perfect size for any room and the best choice for Father's Day gift. :
Designed specifically for garage management, the bit rack is very space-saving. The edges of the shelf have been strengthened. Even if you put a 50-pound object, it will not collapse. Every hole is accurate. :
There are screws and installation instructions in the package of this wireless drill bit holder, which is very simple, while retaining the fun of manual installation. :
Each garage wall organizer is load-bearing test, using galvanized iron wire, you can safely place any small tools and power tools. :
You can place drill bits and batteries, as well as some small tools, and you can also place them freely according to the product. :
packing list:
1 * Drill rack :

Kategorideki ürünler