GEJUE Tablet Standı 360 ° Dönme Yüksekliği Ayarlanabilir Zemin Tablet Tripod Standı (Renk: Siyah, Boyut: B)
Yeni Kız

GEJUE Tablet Standı 360 ° Dönme Yüksekliği Ayarlanabilir Zemin Tablet Tripod Standı (Renk: Siyah, Boyut: B)

₺ 231.30

Sipariş verilebilir

Herhangi bir sorununuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size yardımcı olmak ve 24 saat içinde size cevap vermek için her zaman buradayız.Oturma odanızda, yatak odanızda, mutfağınızda, ofisinizde, sınıfınızda vb.Kullanabilirsiniz.Ayrıca fotoğraf çekmek,Kayıt yapmak,ders almak vb.Için de kullanılabilir.IPA, tabletler, E-okuyucular, akıllı telefonlar, dergiler, kitaplar ve daha fazlası için harika!.Tek Beden Herkese Uyar : 3,5 ila 10,5 inç Genişliğindeki Tüm Tabletlere / telefonlara Uyar. 360° Dönme Özgürlüğü : 360° bilyalı mafsallı cihazları destekler, tableti herhangi bir açıda ve konumda/ telefonda ayarlamanıza olanak tanır.Bu ayarlanabilir tablet standı, tabletinizi yatay veya dikey olarak tutabilir ve tableti kullanırken birden fazla görüş açısı gereksinimlerinizi karşılayabilir.şartname : Ürün tipi : Cep telefonu / tablet zemin standıürün yüksekliği : 80-140 cmürün malzemesi : demir+ absuygulanabilir modeller : 3.5-10.5 inç telefon / tabletürün Rengi : Siyah Paket içeriği : 1 X zemin stand Inot : 1.Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.2.Yukarıdaki boyut elle ölçüldüğünden, aldığınız gerçek öğenin boyutu yukarıdaki boyuttan biraz farklı olabilir.Lütfen sorun değil, teşekkürler!.

Mülkleri için

Product type:
Mobile phone / tablet floor stand
Product height:
80-140CM
Product material:
iron+ ABS
Applicable models:
3.5-10.5 inch phone / tablet
Product Color:
Black
Package includes:
1 X floor stand :
1.Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. :
2.Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above. Please don't mind, thank you! :

Kategorideki ürünler