3dRose Beverly Turner Doğum Günü Davetiyesi Tasarımı - 14. Doğum Günü Partisi Davetiyesi Çikolatalı Kek - Şarap Torbası (wbg_20839_1)
Yeni Kız

3dRose Beverly Turner Doğum Günü Davetiyesi Tasarımı - 14. Doğum Günü Partisi Davetiyesi Çikolatalı Kek - Şarap Torbası (wbg_20839_1)

₺ 29.97

Sipariş verilebilir

13,5 inç yüksekliğinde ve 8,5 inç genişliğinde, 1 veya 2 (750ml) şişe için uygundur.Yeniden yapılan prim doğal renk kanvas kumaş-zaman ve tekrar tekrar kullanılır.Görüntü şarap torbasının bir tarafına basılır ve iplerle birlikte gelir.Hediyeler, düğünler, doğum günleri, yıldönümü, eve taşınma partisi ve uzun süreli depolama için mükemmeldir.Çok dayanıklı, şarap şişelerinin veya diğer eşyaların depolanması için uygundur. 14. Doğum Günü Partisi Davetiyesi Çikolatalı Kek Şarap Torbası, Plastik veya Kağıda Mükemmel bir Çevre Dostu Alternatiftir.Son yirmi yılda, çevreye zararlı ürünlerden daha sürdürülebilir ve organik ürünlere geçiş yönünde bilinçli bir çaba sarf edilmiştir ones.As bu tür, Yeniden Kullanılabilir Şarap Torbası, çürük ve taşınması zor olabilecek plastik veya kağıt torbalara kapsamlı bir alternatif sunar.Yeniden kullanılabilir şarap poşetlerinin karbon ayak izlerini azaltmanın etkili bir yolu olduğu kanıtlanmıştır. 3d Rose şarap poşetlerinin sadece şarap taşımak için kullanılmasına gerek yoktur.Birçok kişi de diğer öğeleri bir dizi taşırken onları etkili bir seçenek olarak bulduk.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler