Dreamİnn Asılı çöp tenekesi için mutfak dolabı Kapı Katlanabilir Küçük çöp tenekesi Katlanabilir çöp tenekesi Atık Konteyner
Yeni Kız

Dreamİnn Asılı çöp tenekesi için mutfak dolabı Kapı Katlanabilir Küçük çöp tenekesi Katlanabilir çöp tenekesi Atık Konteyner

₺ 87.84

Sipariş verilebilir

Kapasite (11x5.9x5. 7 inç), 4 L çöp saklamak kolay, büyük çöp karşılamak için büyük açılış tasarımı.Yüksek kaliteli, çevre dostu malzemelerden yapılmış, güçlü bir yük ile rahatça kullanabilirsiniz.Katlanabilir ve katlanabilir tasarım son derece yerden tasarruf sağlar.Kullanmadığın zaman, katlayabilirsin.Evinizi temiz ve düzenli tutun.Bu atık konteynerinin taşınması da kolaydır, dış mekan kullanımı için uygundur use.No eğilmeniz ve çöp atmanız gerekiyor.Bu çöp kutusu ayrıca mutfak kapısına, dolap kapısına, kiler kapısına, çekmeceye veya başka herhangi bir yere asılabilir.Kapının kalınlığı 0,59 inçten(1,5 cm) az olmalıdır.Yemek pişirirken çöp atmak uygundur.Kurulumu kolay, deliksiz ve vidasız.Asılı katlanabilir çöp kutusunu herhangi bir dolap çekmecesine veya kapısına takın.Taze yemek pişirirken, dilimlerken ve küp küp doğrarken, lavabonun altındaki çöp kutusuna kıyasla dolap kapısını ıslak ellerinizle sürekli açıp kapatmanıza gerek yoktur.Kendinden yapışkanlı kanca asılı şekilde ve U şeklinde bir yuva asılı şekilde, Mutfak kapısına, dolap kapısına, kiler kapısına, çekmeceye, arabaya veya başka bir yere asılması kolaydır.Dreamİnn Katlanabilir Asılı çöp kutusuözelleştirme : Malzeme : Plastik + Silikon Kapasite : 4 L/1 Galon Boyutu : 28x15x14.5 cm/11x5.9x5. 7 inç Renk : Mavi, Kahverengi, Bej Uygulama : mutfak dolabı kapı, oturma odası, yatak odası, banyo, araba, vb.Özellikler : 1. Asılı Tasarım : Çöp kutusu dolap kapısının üzerine asıldığı için, sebzeleri keserken çöp kutusuna doğru ve hızlı bir şekilde çöp atabilirsiniz. 2. Katlanabilir Tasarım : Yerden tasarruf etmek çok pratiktir.Dar alan için uygundur. 3. İki kullanım yöntemi : Kendinden yapışkanlı kanca asılı şekilde ve U şeklinde bir yuva asılı şekilde. 4. Kurulumu kolay : Dolabınıza zarar vermenize gerek yok, delik açmaya gerek yok, hemen kullanın.Sahneler : 1. Mutfak için : Mutfak dolabı kapısına veya lavabonun altına konabilir.Mutfağınızı temiz ve düzenli tutun. 2. Yatak odası için : yatağınızdaysanız ve atıştırmalıklar / meyveler/peçeteler gibi bazı kıyafetler atmak istiyorsanız, üzerine asabilirsiniz. bedstand.It çok uygun. 3. Banyo için : Küçük katlanabilir çöp, banyo ve daha dar alanlar için uygundur. 4. Araba için : Yağmurlu bir günde kıyafetler koyun, atıştırmalıklar saklayın ve şemsiyeler koyun.Paket içeriği : 1 x katlanabilir asılı çöp tenekesi.

Mülkleri için

Material:
Plastic + Silicone
Capacity:
4L/1 Gallon
Size:
28x15x14.5 cm/11 x 5.9 x 5.7 inch
Color:
Blue, Brown, Beige
Application:
kitchen cabinet door, living room, bedroom, bathroom, car, etc.
Features:
1. Hanging Design:
As the trash can is hung over cabinet door, you can accurately & quickly throw garbage into the trash can when you cut vegetables.
2. Collapsible Design:
It's so practical to save space. Suitable for narrow space.
3. Two Methods of Use:
Self-adhesive hook hanging manner and a U-shaped slot hanging way.
4. Easy to install:
No need to damage your cabinet, no need to screw holes, just use it immediately.
Scenes:
1. For Kitchen:
It can be put on the kitchen cabinet door or under sink. Keep your kitchen clean and tidy.
2. For Bedroom:
If you are in bed and want to throw some garbages, such as snacks/fruits/napkins, you can hang it on the bedstand. It's very convenient.
3. For Bathroom:
Small collapsible trash is suitable for bathroom and more narrow spaces.
4. For Car:
Put garbages, store snacks and put umbrellas in the rainy day.
Package Includes:
1 x Foldable Hanging Trash Can :

Kategorideki ürünler