SXFYGYQ Ayak Kültür Sanat Modeli Simülasyon Ayak, kız Ayak Manken Silikon Dolgulu Gençler Ayak Modeli Ayakkabı Çorap Sandalet
Yeni Kız

SXFYGYQ Ayak Kültür Sanat Modeli Simülasyon Ayak, kız Ayak Manken Silikon Dolgulu Gençler Ayak Modeli Ayakkabı Çorap Sandalet

₺ 977.97

Sipariş verilebilir

【GERÇEKÇİ MODEL】 simüle silikon modeli gerçekten güzel ayaklar tarafından yeniden üretilir 1 : 1 gerçek işçilik, net cilt dokusu, 3 D görsel memnuniyet, yüksek kaliteli silikon, yumuşak ve rahat. 【İKİ KATMANLI SENTEZ】 Dış tabaka yeni bir polimer malzeme TPE'DEN (termoplastik elastomer) yapılmıştır ve iç tabaka metal bir malzemeden yapılmıştır, yırtılmaya karşı dayanıklıdır, yumuşaktır, hisseder veya deri gibi görünür. 【AYAK MODELİ BOYUTU】 Ayak uzunluğu 22.5 cm, ayak genişliği 8.2 cm ve topuk üstten 28 cm'dir.Ölçüm yöntemine bağlı olarak boyut farkının 0.5 cm-2 cm olduğunu lütfen unutmayın.Ürünün farklı üretim partileri nedeniyle, renk biraz farklı olacaktır. 【SUİTABLE FOR】 It ekran veya fotoğraf için kullanılabilir aksesuarları, yüzük,çorap ve nails.It nesneleri, tasarımları, film ve televizyon sahnelerini, tırnak egzersizlerini ve lessons.It bir sanat eseri olarak da kullanılabilir ve koleksiyoncular ve ayak fetişistleri için en iyi seçimdir. 【SAMİMİ TAVSİYE】 Ürünün kirlenmesi durumunda, deterjan veya duş jeli ile temizleyin ve suyla durulayın; ürün kuruduktan sonra, ürüne bakmak ve iyi bir dokunuş hissi yaratmak için cilt yüzeyine eşit olarak bir miktar talk gücü uygulayın.Ayak Kültür Sanat Modeli Simülasyon Ayak, Ayak Kız Manken Silikon 1. profesyonel bir kızın ayak : 1 gerçek atış, cilt dokusunu açıkça görülebilir, 3 D görsel memnuniyeti, yüksek kaliteli silikon, yumuşak ve rahat Çorap Sandalet Ekran Sanat Çizim Fotoğraf sahne Özellikleri : Ayakkabı İçin Gençlere Ayak Modeli Dolu. - Yüksek elastikiyet, yırtılma direnci ve yumuşaklık, ve bir insan cilt hissediyorum ve görsel anlamda. - Bu malzeme, ilgili ulusal güvenlik standartlarına uygun olarak toksik değildir ve tatsızdır. - Ayak parmaklarındaki yerleşik eklemlerin her türlü düz ayakkabı ve yüksek topuklu ayakkabıda giyilmesi ve gösterilmesi kolaydır.Nasıl saklanır : Saklarken, düz tutmaya çalışın, sürekli maruz kalmaktan kaçının, sert nesneler üzerinde ağır baskıdan kaçının ve yüksek sıcaklık ortamlarından uzak durun.Nasıl kullanılır : Solması kolay ayakkabı ve çorap giymeyin, keskin aksesuarlar kullanmaktan kaçının.Ürün iyi esnekliğe sahiptir, ancak şiddetle yırtmayın.Nasıl korunur : Ürün deterjanla temizlenebilir, cilt dokusuna zarar vermemek için sert fırçalar kullanmayın.Kaç çeşit Boyut : ayak uzunluğu 22.5 cm/ayak genişliği 8.2 cm/yükseklik 28cm (bu verileri el ile ölçülür, 0.5-2cm hata olabilir, anlamak Önlemler lütfen olabilir) takas : Vadesi/çevre, ekran parlaklık ayarı ve diğer faktörler aydınlatma etkisi, projenin gerçek rengi biraz değişebilir özellikler : Türü : Ayak modeli Malzeme : alınan maddenin gerçek rengini tabi.% 100 özel ambalaj sözü veriyoruz.Ambalaj listesi : 1* manken Ayak.

Mülkleri için

Type:
Foot model
Material:
TPE
Size:
foot length 22.5cm/foot width 8.2cm/height 28cm(The data is manually measured, there may be an error of 0.5-2cm, please understand)
Precautions:
Due to the influence of lighting/environment, screen brightness setting and other factors, the actual color of the project may change slightly, subject to the actual color of the item received. :
We promise 100% private packaging. :
Packing list:
1* Mannequin Foot :

Kategorideki ürünler