Tırnak Tedavisi Pedikür Aracı Kiti, Açılı Pedikür 14 cm / 5.5 inç Pedikür Aracı Profesyonel Pediatristler için Ev Kullanımı
Yeni Kız

Tırnak Tedavisi Pedikür Aracı Kiti, Açılı Pedikür 14 cm / 5.5 inç Pedikür Aracı Profesyonel Pediatristler için Ev Kullanımı

₺ 20.37

Sipariş verilebilir

★【Profesyonel ve Ev için】 Bu profesyonel podiatristlerin yanı sıra kişisel ev kullanımı içindir. ★【Cerrahi Paslanmaz Çelik】 Paslanmaz çelikten yapılmış, ürün paslanmaz, dayanıklı ve önlenebilirdir. ★【Ayak Tırnağı Aleti】 Ayak tırnağınızı ve tırnağınızı tedavi etmeden temizlemeniz için mükemmel bir ayak tırnağı aletidir. ★【Açılı Pediatri】 Açılı uç, ulaşılması zor alanları temizlemenizi ve tırnağın kenarını çıkarmanızı sağlar. ★【İki taraflı】 Paslanmaz çelik ve iki taraflı olan bu alet, ayak tırnaklarınızı cildinizden uzaklaştırır ve antiseptik krem uygulamasına yardımcı olur.Açıklama : Pedikür aletleri yeni ve yüksek quality.It podiatristler ve kişisel kullanım için uygun mükemmel bir podiatri aletidir.Çift uçlu batık tırnak törpüleri tırnağın kenarını kaldırabilir, batık çiviyi kaldırabilir ve altındaki alanı temizleyebilir nails.It ayak tırnağını dışa doğru eğin, batık ayak tırnaklarının oluşmasını önleyin ve ayak parmağınızı rahatlatın nails.So ne bekliyorsun?Bu senin için kesinlikle iyi bir şans, değil mi?Özellik : Bu profesyonel podiatristlerin yanı sıra kişisel ev içindir use.It ayak tırnağınızı ve tırnağınızı tedavi etmeden temizlemeniz için mükemmel bir pediatri aracıdır.Açılı uç, ulaşılması zor alanları temizlemenizi ve tırnağın kenarını çıkarmanızı sağlar.Paslanmaz çelik ve çift taraflı olan bu alet, ayak tırnaklarınızı cildinizden uzaklaştırır ve antiseptik krem uygulamasına yardımcı olur.Paslanmaz çelikten imal edilen ürün paslanmaz, dayanıklı ve önleyicidir.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Tipi : Pedikür Aracı Malzeme : Paslanmaz çelikrenk : gümüşrenk : yaklaşık. 14 cm / 5.5 inç Miktar : 1 Adet Paket Ağırlığı : 24g Paket İçeriği : 1 x Pedikür Aracı Not : 1, öğeler nakliye ücretinden tasarruf etmek ve çevre dostu olmak için yeniden paketlenecektir.Öğenin kabarcık torbalarda iyi korunacağını garanti ediyoruz, Perakende kutusu yok!2, İzin lütfen 1-3mm hata nedeniyle manuel ölçüm.Ve ışık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Lütfen anlamak lütfen.Sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Mülkleri için

Condition:
100% Brand New
Type:
Pedicure Tool 
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Size:
approx. 14cm / 5.5inch
Quantity:
1Pc
Package Weight:
24g
  :
Package Included:
1 x Pedicure Tool :
Note :
1, Items will be repackaged to save your shipping charge & to be environmentally friendly. We guaranty the item will be protected well in bubble bags, No retail box! :
2, Please allow 1-3mm error due to manual measurement. And due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please kindly understand. Make sure you don't mind before you order. :

Kategorideki ürünler