XJZHANG Silikon Kadın El Modeli, 1: 1 Simülasyon Sahte El Manken Bükülebilir Boyama Öğretim Mücevherat Manikür Tırnak Sanat
Yeni Kız

XJZHANG Silikon Kadın El Modeli, 1: 1 Simülasyon Sahte El Manken Bükülebilir Boyama Öğretim Mücevherat Manikür Tırnak Sanat

₺ 1228.50

Sipariş verilebilir

★ EL MODELİ : Bu sahte el, yetişkin kadın ellerinin oranıyla aynı şekilde yapılır. size.It son derece gerçekçi görünüyor ve doku açıkça görülebilir. ★ MALZEME : Yüksek kaliteli toksik olmayan yumuşak silika jel malzemeden üretilmiştir ve gerçek insan gibi görünür, sizi korkutabilecek kadar gerçek, toksik ve kokusuz, ilgili tüm güvenlik standartlarını karşılar. ★ BÜKÜLEBİLİR : Parmaklar serbestçe bükülebilir, iskelet desteğine sahiptirler.Gerçeklik ters kalıp, gerçek modelin cilt dokusu detayları ile jöle gibi dokunun. ★ KOLAY TEMİZLENİR : Koyu renkli aksesuarlar giymekten kaçının veya dergiler gibi mürekkep malzemeleriyle kolayca solun veya bir araya getirin, aksi takdirde kirlenebilir ve temizlenmesi zor olabilir; Ayrıca malzemenin yaşlanmasına neden olabilecek doğrudan güneş ışığından kaçının. ★ KULLANIM : aksesuarları, halkaları ve çivileri görüntülemek veya fotoğraflamak için kullanılabilir.Ekran için uygun, tıbbi çizimler, tasarım, film ve televizyon sahne, tırnak egzersizleri ve courses.It bir sanat eseri olarak da kullanılabilir ve koleksiyoncular için en iyi seçimdir.Silikon El Modeli Simülasyon Manikür Çivi Sanat, Mücevher Yüzük Eldiven Bilezik Halhal Ekran Belirtimi için Sahte El Manken : Boy : 36 CM Bileklik Uzunluğu : 17 CM Palm genişliği : 8 CM El çevresi : 16 Bölüm çevresi : 52 cm Süreci : el yapımı Ürün Kullanımı : mücevher ekran, film malzemeleri, tıbbi akupunktur, hobi toplama, vb.Dostu Notlar : Manuel ölçüm yöntemleri nedeniyle 1-2 cm ölçüm hatası makul bir aralıktır.Aydınlatma efektleri, monitörün parlaklık / kontrast ayarları vb. Nedeniyle, resimlerin renginde ve gerçek öğede küçük bir fark olabileceğini lütfen unutmayın.Paket İçerir : Tek el Manken veya bir çift el manken(diğer aksesuarları içermez) Notlar : 1. Koyu renkli aksesuarlar giymekten veya kolayca solmaktan veya dergiler gibi mürekkep malzemeleriyle bir araya getirmekten kaçının, aksi takdirde kirlenebilir ve temizlenmesi zor olabilir; Ayrıca doğrudan güneş ışığından ve malzemenin yaşlanmasına neden olabilecek yüksek güçlü ışığa/lambaya yakın olmaktan kaçının. 2. Ürünün kirlenmesi durumunda, deterjan veya duş jeli ile temizleyin ve suyla durulayın; Ürün kuruduktan sonra, ürüne bakmak ve iyi bir dokunuş hissi yaratmak için cilt yüzeyine eşit olarak bir miktar talk pudrası uygulayın.

Mülkleri için

Length:
36CM
Wrist Length:
17CM
Palm width:
8 CM
Hand circumference:
16CM
Section circumference:
20.5cm
Process:
handmade
Product use:
jewelry display, movie props, medical acupuncture, hobby collection, etc.
Friendly Notes:
1-2 cm measurement error is a reasonable range, due to the manual measurement methods. :
Please be reminded that due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings etc, there may be a little difference in the color of the pictures and the actual item. :
Package Includes:
Single hand Mannequin or a pair hand mannequin(Does not include other accessories) :
Notes:
1. Avoid wearing accessaries of dark color or easly fade or put together with ink materials such as magazines, or otherwise it can be contaminated and hard to clean; Also avoid direct sunshine and close to high power light/lamp which can result in aging of material. :
2. In the case that the itemget dirty, clean it with detergent or shower gel and rinse it in water; after the item dried apply some talcum power evenly on the skin surface in order to care the item and genrate a good touch feeling. :

Kategorideki ürünler