Amca Jack Süpürge Paspas Tutucu ile Bez Kanca, Paspas Tutucu ve Bez Tutucu, Kendinden Yapışkanlı Hiçbir Sondaj Süper Anti-Kayma,
Yeni Kız

Amca Jack Süpürge Paspas Tutucu ile Bez Kanca, Paspas Tutucu ve Bez Tutucu, Kendinden Yapışkanlı Hiçbir Sondaj Süper Anti-Kayma,

₺ 59.97

Sipariş verilebilir

SAĞLAM YAPIŞMA : Yüksek kaliteli yapıştırıcıya sahip paspas tutucusu duvara çok sıkı bir şekilde yapışabilir, yöntemi kullanarak doğru şekilde takabilir, duvara çok güçlü bir şekilde yapışabilir ve süpürgeleri veya paspasları veya diğer incelikleri sabit tutabilir ve düşebilecekleri konusunda endişelenmeyin.AĞIRLIK KAPASİTESİ : 10£, tutabilir süpürge veya paspas ile bir 0.8-inç 1.0-inç çaplı kolu, en paspaslar ve süpürgeler için uygun.KOLAY KURULUM : Kendinden Yapışkanlı,sondaj yok çivi yok ,sadece yüzeyi iyice temizleyin ve kurulayın ,parçayı soyun ve yüzeye yapıştırın, 24 saat sonra süpürgeleri veya paspasları vb.Asabilirsiniz.Kolay süpürge, paspas, tırmıklar, paçavra, şemsiye, temizlik aletleri, spor malzemeleri, vb çözmek için süpürge tutucu klip ve kanca var olun ÇOK FONKSİYONLU.SU GEÇİRMEZ : Süpürge tutucusunun suyla lekelenmesi veya düşmesi konusunda endişelenmeyin, malzeme ve özel yapıştırıcı ıslak banyolarda bile verimli çalışmasını sağlayabilir.Süpürge paspas tutucu düzgünce vb süpürge paspas ve bez depolamak için harika.Kolay saklama için süpürge veya paspas tutamağını tutucuya itin ve kullanıma hazır olduğunda dışarı çekin.Süpürge paspas tutucuyu çamur odasına, banyoya, çamaşır odasına ve dolaba yapıştırın. 
 Ne tür yüzeyler kullanılabilir? 
 Boyalı duvarlar, boyalı ve kaybolan ahşap, boyalı kül blok veya beton,fayans, metal ,cam ,laminatlar, diğer pürüzsüz katı yüzeyler.

Dokulu duvarlarda veya dokulu yüzeylerde,duvar kağıdında ,tuğlada, kumaşlarda, diğer pürüzlü ve yapışmaz yüzeylerde kullanmayın.Nasıl kurulabilir? 
 * Temiz ve kuru yüzey(toz, yağ ,su vb.) * Koruyucu filmi soyun. * Yapışkan yüzeyi duvara yapıştırın . * Yüzeye sıkıca bastırın. * 24 saat bekliyorum. * Paspası veya süpürgeyi üzerine asın.Kullanım ipuçları * Kullanmadan önce boyamadan sonra 7 gün bekleyin * Yatakların üzerine veya duvar kağıdına asmayın * Değerli veya yeri doldurulamaz öğeleri asmayın * İç mekanlarda kullanın 50º-105ºF Özellikler : Genişlik : 4-1 / 2 inç Yükseklik : 3-3 / 8 inç Derin : 3-3 / 8 inç Malzeme : ABS+TPR Ağırlık : 0.46 lb / Set.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler